CITROEN
  • Citroën C-Zero
MERCEDES
  • Mercedes-Benz C 350 e
  • Mercedes-Benz S-500 Plug-In Hybrid
NISSAN
  • Nissan Leaf
  • Nissan e-NV200 Evalia
OPEL/VAUXHALL
  • OPEL Ampera
PORSCHE
  • Porsche Cayenne S E-Hybrid
  • Porsche Panamera Diesel Plug-In
TESLA
VOLVO
  • Volvo V60 Plug-In
  • Volvo XC90 T8 PHEV
VOLKSWAGEN

Dacia Spring Electric - már ősszel piacot robbanthat a Tavasz

Az előrendelési akcióban lefoglalt első 100 példány listaáron 6,5 millió forintba kerül, de állami támogatással már 3 990 000 forintért is kiTavaszodik!
Dacia Spring Electric
A Dacia Hungária által indított előrendelési akcióban az első száz darabos készlet ugyan 4 óra alatt elfogyott, de az előrendelés folytatódik! Aki biztosítani szeretné, hogy mielőbb megkapja az autót, annak továbbra is érdemes teljesen kötelezettségmentesen regisztrálni! A 100 000 Ft-os előleg befizetésével arra az esetre lehet autót foglalni, ha további gyártási kapacitás nyílik, vagy egy korábbi rendelést/foglalást visszamondanak! Regisztrálni személyesen lehet a Renault/Dacia márkakereskedésekben, a 100 000.- forint egyidejű befizetésével.

Dacia Spring Electric, the electric revolution | Groupe Renault
Az új elektromos Dacia tipikusan városi kisautónak készült.

Dacia Spring Electric
Az Y-alakú hátsó LED lámpák és a robusztus "hűtőrács", a 14”-os fekete keréktárcsák, a hátsó lökhárítóbetétek és megemelt hasmagasság crossover-SUV külsőt, az opcionális narancs fényezést tartalmazó csomag pedig stílusos megjelenést kölcsönöznek az autónak.

A kompakt külső tágas belsőt rejt, a kabinban kényelmesen elfér négy felnőtt, miközben a csomagtér kategóriájában a legnagyobb, 300 literes.

Dacia Spring Electric
A MEDIA NAV multimédia rendszer 7"-os érintőképernyővel, Android Auto™ és Apple CarPlay™ szolgáltatással kompatibilis okostelefon-tükrözéssel és Bluetooth®-kapcsolattal a 3,5"-os színes, digitális műszeregységen át igazi "nagyautós" komforttal kényezteti a vezetőt és az utasokat.

Dacia Spring Electric
A Spring "lelke" a 33 kW teljesítményű villanymotor, amelyhez egy 26,8 kWh-s lítium-ion akkumulátor tárolja az energiát. Az autó hatótávolsága 125 km/h maximális sebesség mellett, vegyes használattal eléri a WLTP-szerinti 225 km-t, míg városban a 295 km-t is. Háztartási konnektorból fél óra alatt tölthető 9 km-re elegendő energiával, egy 30 kW-os egyenáramú töltőről pedig kevesebb, mint egy óra alatt fullra feltölthető. Egy feltöltéssel nagyjából 6 órát lehet vele autózni városban.

Dacia Spring Electric
- Biztosak voltunk a modell sikerében, de az minket is meglepett, hogy 4 óra alatt elfogyott az első 100 autó - nyilatkozta Wachtler Tamás, a Dacia márka magyarországi igazgatója. - Továbbra is arra bíztatok mindenkit, aki ilyen autót szeretne, hogy vegyen részt az előrendelési akcióban, amit folytatunk, bár árat és pontos szállítási határidőt egyelőre nem tudunk garantálni. Továbbra is százezer forint befizetésével, kötelezettségek nélkül lehet regisztrálni és a már odaítélt állami támogatás is felhasználható - tette hozzá.

DACIA SPRING ELECTRIC
Forrás:
LUKOVSZKI Bernadett
PR-munkatárs
FleishmanHillardCafe

VIHARI Balázs
PR manager
Renault Hungária