CITROEN
  • Citroën C-Zero
MERCEDES
  • Mercedes-Benz C 350 e
  • Mercedes-Benz S-500 Plug-In Hybrid
NISSAN
  • Nissan Leaf
  • Nissan e-NV200 Evalia
OPEL/VAUXHALL
  • OPEL Ampera
PORSCHE
  • Porsche Cayenne S E-Hybrid
  • Porsche Panamera Diesel Plug-In
TESLA
VOLVO
  • Volvo V60 Plug-In
  • Volvo XC90 T8 PHEV
VOLKSWAGEN

Itt a Nagy ZOE Próba!

A Renault speciális hétvégi tesztvezetési programmal szeretné megismertetni vásárlóival az elektromos autózás élményét.
Nagyon gurul a ZOE! A tisztán elektromos hajtású autóval a Groupe Renault értékesítési rekordokat döntöget Európában. A kontinensen 2020 júniusában közel 11 ezer példányt helyeztek forgalomba, ami 107 %-os növekedés 2019 ugyanezen hónapjához képest.

Megérkezett az Új Renault ZOE!
Annak érdekében, hogy még közelebb hozza a leendő vásárlókhoz az elektromos autózás élményét, a hazai importőr speciális tesztvezetési programot indított. A Nagy ZOE Próba keretében a nemrég megújult modellt mostantól akár egy egész hétvégén tesztelhetik az érdeklődők, hogy személyesen, használat közben tapasztalják meg az elektromos autó nyújtotta előnyöket és az elektromobilitás életérzését. Ezt a hosszabb tesztelési lehetőséget jelenleg csak a Renault kínálja az új autók piacán.

A hosszú menetpróbától függetlenül a Renault Hungária természetesen megtartja a modellre nyújtott 1,5 millió forintos kedvezményét is, amellyel a 2,5 milliós állami támogatást egészíti ki. Így valószínűleg az összesen 4 milliós kedvezménynek is köszönhető, hogy 2020-ban eddig két és félszer annyi elektromos ZOE-t értékesítettek itthon, mint 2019-ben egész évben.

Renault ZOE
Az új ZOE WLTP szerinti hatótávolsága 395 km, a korábbi modellverzióhoz képest erősebb a motorja és a Combo CCS csatlakozóval bővültek a töltési lehetőségei is.

Renault ZOE Z.E. 50
Karakteresebb külsőt kapott, az utastérben pedig olyan új funkciók növelik a kényelmet és a vezetői élményt, mint a különböző vezetési módokat kínáló sebességváltókar vagy a kifejezetten városi közlekedésre ajánlott, könnyebb kezelést segítő fékrendszer is. Az új EASY LINK multimédia rendszer emellett valós időben jeleníti meg az ismert elektromos töltőhelyeket és az útvonaltervező ezekkel is számol az optimális útvonal kialakítása során.

2020 Renault ZOE
A belső térbe a gyártó újrahasznosított alapanyagokból egy innovatív szövetet fejlesztett ki, megfelelve a körforgásos gazdasági modell elveinek. Ehhez átlagosan 50 %-ban gyári szövethulladékot és használt biztonsági öveket, 50 %-ban pedig műanyag palackokból származó rostokat használnak fel. Ebből készül az üléskárpit, a műszerfal, valamint a középkonzol alapja is, úgy, hogy közben továbbra is megmarad a beltér kiváló minőségérzete.

2020 Renault ZOE
A ZOE az egyik legkelendőbb elektromos modell Európában. Piacra bocsátása óta a Renault vezető szerepet ért el az elektromobilitás területén és mára öt elektromos autóból egy ZOE az európai utakon.

A Nagy ZOE Próbán bárki részt vehet, akinek van érvényes jogosítványa és betöltötte 18. életévét. Jelentkezés és a program részletes feltételei

Forrás: VIHARI Balázs
PR manager
Renault Hungária