EV-GreenTech - Elektromos Autó Kiállítás is lesz a 2017-es Automobil és Tuning Show-n

A látogatók külön pavilonban nézhetik meg az importőrök és márkaképviseletek újautó kínálatát.
2017-ben hatalmasat lép előre az Automobil és Tuning Show, az újautós importőrök még nagyobb számban, immáron külön pavilonban jelennek meg az AMTS területén. A "széria autók" részlegben a gyártók legújabb modelljei mutatkoznak be, a látogatók várhatóan több mint 20 márka kínálatából válogathatnak.

Automobil és Tuning Show - 2017
Az újautós részlegen a márkastandok mellett több exkluzív, tematikus "zóna" is lesz , ezek közül a leginkább figyelemre méltó az EV-GreenTech - Elektromos Autó Kiállítás.
A reprezentatív szakkiállításon a rendezők először vonultatják fel azokat az elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. Nagyon sok autógyártónak van már elektromos, vagy hibrid modellje, az EV-GreenTech kiállításon az autókkal testközelből lehet megismerkedni. Az itt bemutatott járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, az ezeknél alkalmazott műszaki megoldások takarékosak és környezetkímélők, miközben nagyobb kényelmet, élet- és vagyonbiztonságot nyújtanak.

Az EV-GreenTech show-n bemutatják azokat az akkumulátortöltő-rendszereket is, amelyek már most lehetővé teszik, hogy az elektromos autók ugyanolyan megbízhatóan szolgálják gazdáikat, mint a hagyományos hajtású modellek.

A kiállított modellek közt már biztos, hogy ott lesznek az AUDI, a HYUNDAI, a KIA, a MERCEDES-BENZ, a TOYOTA és a VOLKSWAGEN elektromos és plug-in hibrid autói, de a kiállítók sora a megnyitóig még tovább bővül!